lørdag 2. februar 2013

En positiv overraskelse

Nina hadde vært å handlet kvist og sperregrunn og hvit panelvoks. Så i dag skulle vi gjøre en liten innsats selv, med å grunne drageren i taket og et par søyler. Men det mest spennende var å se hvor langt tømrerne var kommet siden sist. 

Men vi var så vidt kommet innenfor før vi fant at gulvet på badet var blitt fliselagt. Så da er det klart for at tømrerne kan sette opp panel der. 

Og når vi var ferdig med å nyte synet av badet, og gikk videre inn i stua så ble vi like fornøyd for der var både tak og vegger ferdig :-)

Og om en uke skal det være klar til at vi kan montere kjøkkenet, så da er det bare å lade opp...
På loftet har vi valgt fargen Eggehvit.
I hovedetasjen har vi valgt en lys grå farge på veggene.9 kommentarer:

 1. Så fint det blir!! :) Å så fort det går!! Blir nesten litt misunnelig på dere som har snikkere, går jo så kjapt ;) selvbyggingen tar litt mer tid hos oss ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, her går det unna:) det er fordelen med å ha snikkere:) like spennende hver gang vi kommer på hytta å ser fremgangen.. Er veldig fornøyd så langt!!

   Slett
 2. Så godt det må være å komme til hytta og bli så positivt overrasket! Kjempefint! Røper du hva gråfargen heter?

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjempekjekt å komme på hytta når vi møter dette:-) veldig fornøyd så langt.. Vi har valgt slike MDF panelplater på hytta, så den grå vi har valgt er fra Fjordal og heter skagen grå. Disse er veldig enkle, samtidig som vi synes de er veldig fine:)

   Slett
  2. Ja, de ser veldig fine ut! Vi har brukt en god del slike MDF-plater hjemme, og er godt fornøyd. Går mest i vanilje og eggehvit hos oss, men Skagen grå er virkelig et godt alternativ! :)

   Slett
 3. Her går det unna ja! Jeg ble også litt misunnelig på snekkerne nå;-) Dette blir kjempefint!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi er veldig glad at vi har snikkere til å ta alt inne på hytta òg.. Hvis ikkje hadde det virkelig tatt tid for oss;-)

   Slett
 4. Jøss, så langt dere plutselig er kommet! Det blir kjempefint!! Må være deilig at alt er ferdig malt...! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. He he.. Ja plutselig var vi kommet så langt:-) vi ble ganske overrasket selv, men veldig fornøyd!! Vi slipper unna med en del male / beise jobb når vi har valgt disse platene..liker det enkelt;-) samtidig som vi syns de e fine:-)

   Slett