søndag 2. juni 2013

Et par måneder siden sist...

..., men det er ikke fordi at vi er blitt lei av hytta. Vi har allerede vært der mange dager/netter. Vi har kost oss mye (til tider har det vært for mye godteri, men vi har vel blitt litt mer fornuftige med tiden...)

Vi har også jobbet litt.

Vi har montert opp lamellgardiner, for å få litt solskjerming oppe på loftstuen.

Satt opp herda glass på veggen bak koketoppen.
Onkel Ola har bidratt med "oppskrift" + kapping av material i tillegg til å montere beina sammen til en benk/bord som vi kan ha på hytta. Tusen takk for hjelpen :-) Vi er kjempefornøyd med resultatet:
Vi har laget oss en solid benk til å ha uteVi nærmer oss ferdig med å beise hele hytta for andre gang (og siste på en stund)Grill har vi anskaffet oss, så da kan vi kose oss med mye god grillmat :-)

Ei øl eller to har det nok også blitt

Og jentene storkoser seg ute når været er fint


8 kommentarer:

 1. Så koselig dere har det!!! Blir litt misunnelig, men vi er der selv om noen strakser ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er ikkje lenge til dere er i boks;-) det er en herlig følelse å vær ferdig, det som gjenstår nå, blir liksom litt "kosearbeid" :) lykke te med siste innspurt!!

   Slett
 2. *drømmer meg litt bort* Så deilig det må være med ei ferdig hytte!
  Kjempe flott hytte dere har laget :)

  SvarSlett
  Svar
  1. He he.. ;-) det er deilig å vær ferdig, og bare nyte hyttelivet:) med det tempoet dere jobber i, er det jammen ikke lenge til dere også kan nyte det!!

   Slett
 3. Så koselig det så ut!! Må være utrolig kjekt å ha kommet så langt, og nyte familie/hyttelivet på den måten. Nå gleder jeg meg om mulig enda mer! ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du må glede deg.. Dette er bedre enn forventet.. En får en helt aen ro i kroppen.. Om mulig så er det faktisk kjekt å støvsuge( enn så lenge;-).. Gleder meg til hver helg vi reiser på hytta.. Bare kjipt med jobbehelgene..

   Slett
 4. Så stilig med de lamellgardinene! Visste ikke at de kunne monteres på skråvinduer, men fint ble det! Fargen på veggen ser veldig bra ut, og jentene er nå bra søte, da! :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, vi ble veldig fornøyd med lamellene, det blir veldig varm uten denne sola står på hele dagen.. Bestilte ferdig på mål på unigardin.no.. Enkelt og greit:) fargen på veggen ble og bra, faktisk mye mørkere med strøk nr 2, nesten svart, men ser brunfargen i sola.. Jentene koser seg veldig på hytta, heldigvis;-)

   Slett