mandag 19. november 2012

Kjøkkenhandel

Av og til har det sine fordeler at Nina er en ivrig leser av hytte-blogger..., slik fikk hun med seg at IKEA har kampanje på kjøkken ut denne uken (få 2.000 i gavekort for hver 10.000 det handles for). Takk til www.lillestolen.blogspot.no/

Så i dag har vi vært og handlet det kjøkkenet vi uansett skulle ha, men vi fikk gavekort for 10.000 på kjøpet (som definitivt vil komme godt med senere). Og siden vi først var i gang så handlet vi med en enkel vaskemaskin også (greit hva som er gjort).

Det ble en god halvannen time venting da det fortsatt var mange som var på jakt etter kombinasjonen kjøkken og gavekort. Imens kikket vi på senger/kjøkkenbord/stoler osv (har jo gavekort å bruke). Og ikke minst så fikk vi på-spandert middag mens vi venta. Vi gikk begge to for pinnekjøtt og angret definitivt ikke på det. Kjempegodt!

Vi har nå fått korrigert inn vinkelen på skråtaket og har da endt opp med denne løsningen (det vil være åpent opp til taket bort til kjøleskapet så romfølelsen burde bli litt bedre):


Ädel offwhite kjøkken med lys eikemønstret laminat benkeplate inklusiv IKEA hvitevarer. 


2 kommentarer:

  1. Så kjekt å være til hjelp ;-) Superfint kjøkken!!! :-)
    Og det er kjekt med gavekort, blir jo ikke akkurat noe problem å bruke de opp ;-)

    SvarSlett
    Svar
    1. He he.. Måtte på IKEA etter eg såg dokke hadde handla:-) takk for tipset, en del penger spart:) passe godt i disse tider!!

      Slett